Wie is onze Nieuwe Aanwinst aan het het Sunny Team?

Wie is onze Nieuwe Aanwinst aan het het Sunny Team?

Naam: Sharon

Komt uit: Gouda, van de Goudse kaas.     

Hobbies:  Reizen en avontuur, fotografie, sociaal zijn/nieuwe mensen ontmoeten, sport en gezondheid, scuba-duiken, wintersport en festivals. 

Fun-fact: Sharon is letterlijk ALTIJD weg van huis. 

Favoriete brillenkoordjes: Liberty SpiritGeorgiCoco grey

  

Hi Mates!

Ik zou mijzelf graag introduceren als jullie nieuwste Sunny Cords member.

My name is Sharon; een blonde Dutchie die geboren en getogen is in Gouda (NEDERLAND). Ik ben positief, vrolijk, reisverslaafd en inmiddels alweer 5 maanden in Australie.

Jeetje wat gaat de tijd snel zeg!! Na 4 maanden in Azie te hebben gereisd en een mooi 4x4 avontuur aan de east-coast van Australie was ik meer dan klaar voor een nieuwe uitdaging. Ik was dan ook onwijs blij om te horen dat Florine wel een hardwerkende sales en marketingtijger kon gebruiken. En zo kwam de dag dat ik mijn intrede nam in het mooie Sunny Cords.

Ik ben nu inmiddels 4 weken werkzaam voor Sunny Cords. And I love it! Sunny Cords tot een hoger level tillen dat is mijn missie, terwijl ik optimaal geniet van al het moois dat Sydney mij te bieden heeft. Het werken voor een internationale brand zoals Sunny Cords is altijd een droom van mij geweest en ik vind het heel interessant om te zien wat de verschillen in verkoop zijn tussen Australië en Europa. En wat is er een verschil in doelgroep voor een simpel product als brillenkoordjes, je merkt echt dat beiden doelgroepen een andere aanpak nodig hebben. 

Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk. En dan vraag je je vast af hoe een dag bij Sunny Cords eruit ziet? Nou, we beginnen de dag met koffie (HEEL BELANGRIJK) en een hoe gaat het? chat. Vervolgens sparren we de hele dag over uiteenlopende onderwerpen: Hoe kunnen we de website verbeteren? Wat is leuke content voor op de Social media kanalen? Welke trendy brillenkoordjes staan deze week in the spotlight? En wat vind onze doelgroep belangrijk en leuk? Wat zijn de trends en hoe uit zich dat dames en heren brillenkoords? Tussendoor even een duik nemen op Bondi Beach, want ja dat stimuleert onze creativiteit. Op zaterdag en zondag kun je mij vinden op de Bondi en Manly market, waar ik je met veel plezier help om de Sunny Cord uit te kiezen die het best bij jou past!

Well, dat was heel kort wie ik ben en wat het voor mij zo leuk maakt om mij Sunny Cords te werken. Jullie gaan ongetwijfeld meer van mij horen!

 

Bye, Bye

 

Love Sharon

 

 

Wees de eerste om te reageren

Alle opmerkingen worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd