Geïnteresseerd om iets over Sunny Cords te publiceren? Of onze content te gebruiken? We hebben het één en ander voor je verzameld om je hier bij te helpen!

Mocht je nog verder vragen hebben, neem dan contact met ons op.

HET VERHAAL

Ontmoet de jonge Nederlandse ontwerper die Australië en nu de rest van de wereld verovert met hippe brillenkoordjes. Haar mantra? It always seems impossible until its done.

Flo Kemp (33) is ondernemer uit Amsterdam maar woont nu bijna 8 jaar in Sydney. Ze is het creatieve brein achter het merk SUNNY CORDS en was vastbesloten om de brillenkoordjes weer in de mode te brengen. En tja, dat is haar gelukt!

Een brillenkoord dat oogt als een sieraad. Kenmerkend is het gebruik van verrassende accenten zoals veren, gekleurde glasstenen en kwastjes. De handgemaakte brillenkoorden lenen zich voor verschillende stijlen en gelegenheden. Een bohemian exemplaar voor op het strand of naar een festival, een minimalistisch ontwerp om te dragen naar kantoor of bij een classy outfit.

Meer te weten komen over hoe deze Nederlandse in Australië haar bedrijf SUNNY CORDS heeft opgezet? Klik dan verder.

Lees Verder

LOGO & BEELDMATERIAAL

Klik op onderstaande categorieën om een zip te downloaden met hoge resolutie afbeeldingen. Maandelijks voegen we content toe met nieuw beeldmateriaal, dus hou deze Sunny Cords pagina goed in de gaten!

IN DE MEDIA

In de loop der jaren is Sunny Cords te zien geweest in een aantal verschillende online en gedrukte publicaties.

Sander Schimmelpenninck van Quote interviewde Flo, de oprichtster van Sunny Cords, wat absoluut één van onze zakelijke hoogtepunten! 18.570 keer bekeken, wie had gedacht dat deze video viraal zou gaan? Wij natuurlijk! Klik Hier

Sunny Cords was te zien in één van onze favoriete Nederlandse tijdschriften: de JAN. Ze schrijven: Bril-jant! Hoezo ouderwetse omakoordjes? Dé vintage trend uit de jaren tachtig zul je bedoelen. Het Nederlands-Australische merk Sunny Cords maakt zon- en/of leesbrillenkettingen, Klik Hier

Nooit meer je zonnebril beschadigen of verliezen tijdens een festival én een hip accessoire als finishing touch van je outfit. Flo startte vanuit Sydney haar eigen merk, Sunny Cords. Na het succes in Australië lanceert ze de collectie met stijlvolle brillenkoorden nu ook in Nederland. Klik Hier

Sunny Cords werkt nu samen met de Bijenkorf; één van de grootste warenhuizen van Nederland! Afgelopen twee zomers hebben we een speciaal rooftop event georganiseerd. Zoveel klanten vertrokken met opgewaardeerde sunnies en hun hippe brillenkoord. Klik Hier

GEBRUIK VAN CONTENT

Alle afbeeldingen van deze brillenkoordjes en foto modellen die Sunny Cords dragen zijn eigendom van Sunny Cords Pty Ltd en zijn gelicentieerd voor gebruik onder een Creative Commons Naamsvermelding-Geen Afgeleide werken 2.5 Australië-licentie. Klik hier voor meer informatie.

Het enige acceptabele commerciële gebruik van deze afbeeldingen is in gedrukte of elektronische publicaties met artikelen over of verwijzingen naar Sunny Cords. Naamsvermelding van afbeeldingen moet zijn:

www.Sunny-Cords.com

Instagram: Sunny.Cords