Duurzaamheid

Als internationaal bedrijf heeft SUNNY CORDS altijd begrepen dat we een verantwoordelijkheid hebben om het milieu en de mensen daarin te beschermen.

SUNNY CORDS is toegewijd om voortdurend opnieuw te beoordelen welke rol we spelen bij het creëren van een duurzamere mode/sieraden industrie. We zijn gepassioneerd om een duurzame aanpak te handhaven in alle aspecten van ons bedrijf. Dit omvat de praktijken binnen ons internationale hoofdkantoor, onze productieprocessen en de distributie en levering van onze Sunny Cords ontwerpen aan onze klanten.

SUNNY CORDS zal doordachte, individuele en hoogwaardige ontwerpen blijven maken, terwijl we ons bewust zijn van de manier waarop we werken en de impact die we hebben op de mensen waarmee we werken, de gemeenschappen waarin we actief zijn en het milieu.

SUNNY CORDS beseft dat we altijd meer kunnen doen, maar delen graag de voortgang die we al maken en de plannen die we voor de toekomst hebben. Houd ons in de gaten, we houden je op de hoogte terwijl we op weg zijn naar een duurzamere modetoekomst.
--
--