Over Ons

Sunny Cords

Sunny Cords is het Nederlands-Australische originele merk dat speciaal is ontworpen om uw bril op een modieuze manier te beschermen.

Dit verhaal begint in 2016 met een missie om de ​​vintage accessoire-trend uit de jaren tachtig terug te brengen. We waren er klaar mee om de hele tijd je zonnebril te verliezen of te breken, maar weigerde ook om die ouderwetse oma koordjes te dragen, dus zo werd het idee om SUNNY CORDS te starten geboren.

We hebben het beste van twee verschillende werelden gecombineerd: de trendy stadsstijl van Amsterdam, die we zo goed kennen, met de relaxte sfeer van Bondi Beach, waar we van zijn gaan houden. Sindsdien zijn onze ontwerpen een echte favoriet geworden.

We gaan de hele wereld over om inspiratie op te doen en selecteren zorgvuldig onze materialen, waarbij Bali onze favoriete bestemming is. Elke Sunny Cords is handgemaakt met liefde en veel aandacht voor detail. Dag en nacht werken we voortdurend met verschillende kettingen, kralen en edelstenen om nieuwe looks voor verschillende gelegenheden te creëren. Kun jij jouw favorite vinden?

Welkom bij SUNNY CORDS.

Ons Team 

Door de jaren heen heeft SUNNY CORDS zich in verschillende hoeken van de wereld uitgebreid. Maak kennis met deze 16 supersterren! 

Ons Hoofdkantoor 

Ons kantoor ligt gelegen op de prachtige Van Eeghenstraat in Amsterdam. Klik op onderstaande video om een kijkje te nemen achter de schermen van ons kantoor.
 

Huidige verkooppunten 

We zijn trots om samen te werken met hoogstaande retailers en boutique winkels die we zorgvuldig hebben geselecteerd. De teller staat nu op 605 winkels in 42 landen wereldwijd!  

Nederland:

Rest van de wereld: